Gulvafslibning​

​Er dit trægulv ved at være slidt efter mange års brug, så kan det være en god idé at få foretaget en gulvafslibning. Hvis dit gulv har været udsat for våde sko, hundepoter og generelt slid over flere år, så ser det højst sandsynligt ikke lige så flot ud som det gjorde, da det var helt nylagt. Det kan en gulvafslibning dog ændre på.

Giv nyt liv til dit trægulv med en gulvafslibning

At få lagt et helt nyt trægulv kan være en dyr affære. Derfor kan man vælge at få lavet en gulvafslibning i stedet. En gulvafslibning går ind og sliber træets øverste slidte lag af, så  gulvet ser nyt og fint ud igen. 

En gulvafslibning kan være med til at give træet et helt nyt liv, så det kan holde mange år endnu. Med en slibning af gulvet sparer man dermed penge, da man undgår at skulle investere i  et helt nyt gulv.​

Høj kvalitet og god service

Hos Palms Gulve kan vi klare gulvafslibningen for dig. Vi har 25 års erfaring inden for faget, og du er derfor garanteret, at det arbejde vi leverer, er af den absolut flotteste kvalitet. Vi er desuden medlem af Byg Garanti, hvorfor du som kunde er økonomisk sikret. 

Ønsker du at høre mere om mulighederne for en gulvafslibning i Tisvildeleje og i Nordsjælland så kontakt os allerede i dag på telefon 22 58 87 00.​ Vi kan hjælpe både private kunder og erhvervskunder med gulvafslibning.

Palm's Gulve Aps

Birkevej 1, 3220 Tisvildeleje

CVR: 35821813

Kontakt

​Telefon: 22 58 87 00 - 53538308

E-mail: cp@pgulve.dk - ks@pgulve.dk